Beställa frimärken

Den som är intresserad att beställa frimärken i syfte att frankera kuvert med kan glädja sig åt att det finns billigare alternativ än att kontakta Posten. Äldre frimärken med valör som fortfarande idag är brukbara säljs ofta ut under det portopris som står på frimärket.

 

 I dag kan man beställa frimärken via Internet

I dag kan man beställa frimärken via Internet

 

 

För alla samlare som är intresserad att öka på sin samling finns oändligt många leverantörer, i alla fall om man kikar runt om i världen. I Sverige finns, med tanke på vår relativt låga befolkning, en stor mängd frimärksförsäljare, av dem har många prislistor som går att hitta via internet. Där kan man enkelt jämföra priser och tillgång av intressanta frimärken.

 

När man beställer frimärken ska man inte glömma att nämna om man vill köpa, ostämplade postfriska oskadda frimärken, stämplade frimärken eller för dem som inte är så noga med kvaliteten, är ute efter att beställa frimärken som är lite skadade på ett eller annat sätt. Det behöver inte vara stora skador för att priset snabbt skall gå ner. Det räcker med en skadad gummering efter en fastsättare eller kanske att någon tand saknas så blir det genast billigare. Fördelen med de skadade frimärkena är givetvis att man kan köpa fler för samma pris. Samlingen behöver inte alltid vara perfekt, många gläds endast av att inneha ett speciellt frimärke.

 

Eftersom priset för dem skiljer sig åt beroende på kvalitet så finns oftast tre olika prislistor, var noga att kolla på rätt lista när du beställer frimärken.